marți, 26 aprilie 2011

Realizarea prezentării școlii

   Tot în luna octombrie 2010 echipa de proiect a realizat ppt-ul despre școala noastră care a fost prezentat partenerilor la prima reuniune de proiect, desfășurată în luna noiembrie în Franța, în localitatea Troyes.



Colectarea de hartie, PET- uri, baterii vechi, cartuse de imprimante uzate

    În luna octombrie 2010, pe parcursul a 10 zile,  s-a desfășurat activitatea de colectare a PET-urilor, hârtiei, bateriilor vechi şi cartuşelor de imprimante uzate.  Reprezentanți ai elevilor din fiecare clasă au realizat un clasament cu cei care au adus mai multe produse. Câștigători au fost elevii clasei a V a care au colaborat cu seriozitate la desfășurarea acestei activități.





Logo proiect

  Prima activitate din proiect s-a desfășurat în luna septembrie 2010 -Alegerea logo-ului proiectului. Fiecare țară a propus un logo. S-a votat în fiecare școală participantă de către elevi, cadre didactice, părinți, reprezentanți ai comunității. Surpriza noastră a fost aceea că logo-ul României a obținut cele mai multe voturi și a devenit logo-ul proiectului. Felicitări d-nei învățătoare Buzoianu Vasilica care a coordonat elevii ce au creat acest logo!

            LOGO POLONIA



LOGO ROMÂNIA



LOGO FRANȚA



LOGO TURCIA



LOGO LETONIA





Elevii noștri ...






Echipa de proiect a României

COORDONATOR PROIECT - prof. AURELIA POPESCU

MEMBRII:
-prof. DÂRJAN AURELIA- directorul școlii
- înv. BUZOIANU VASILICA
- înv. TUDORACHE DANIELA
- prof. ENACHE VALENTINA
- ed. NOVAC DORINA
- prof. CIOCÂRLAN GEORGIANA
- inst. ARICI IOANA